Бојмацалиев: Лекарот не е убиен во автомобилот во кој е пронајден, бил донесен во него

Во врска со мотивите за убиството, односно дали тие се поврзани со професијата на жртвата или за … Продолжи со читање Бојмацалиев: Лекарот не е убиен во автомобилот во кој е пронајден, бил донесен во него