Бојко Борисов: Задачата е редовна влада, јас ќе бидам пратеник и лично ќе ги водам преговорите

Тој ги критикуваше Продолжуваме со промените и Демократска Бугарија имплицирајќи дека страдаат од мегаломанија Единствената задача пред … Продолжи со читање Бојко Борисов: Задачата е редовна влада, јас ќе бидам пратеник и лично ќе ги водам преговорите