Богдановиќ тврди дека со ДУП за „Мал ринг“ не се легализира, туку дел по дел се отстранува „Скопје 2014“

Наспроти барањата на архитектите и советничката во Општина Центар, Јана Белчева-Андрееска, да се повлече предложениот ДУП за … Продолжи со читање Богдановиќ тврди дека со ДУП за „Мал ринг“ не се легализира, туку дел по дел се отстранува „Скопје 2014“