БНР: Бугарија и С Македонија не постигнаа договор за цената на струјата што би се извезувала

Како што се наведува во веста, на оваа средба не е постигнат договор за цената и трошоците … Продолжи со читање БНР: Бугарија и С Македонија не постигнаа договор за цената на струјата што би се извезувала