Блупринт група: Изборот на шеф на ОЈО ГОКК не беше транспарентен, јавноста не ги знаеше ниту биографиите на обвинителите

Јавноста, пред сè, стручната, порачуваат овие организации, неопходно е да се запознае со професионалните кариери и компетенциите … Продолжи со читање Блупринт група: Изборот на шеф на ОЈО ГОКК не беше транспарентен, јавноста не ги знаеше ниту биографиите на обвинителите