Блокади на патиштата во северно Косово – полицијата затвори два гранични премина

Поради блокадите, косовската полиција соопшти дека ги затворила граничните премини „Јариње“ и „Брњак“ за патници и возила … Продолжи со читање Блокади на патиштата во северно Косово – полицијата затвори два гранични премина