Блиску сме до договор за примирје со Израел, вели лидерот на Хамас

Два извори запознаени со преговорите за примирје за АФП изјавиле дека нацрт-договор вклучува петдневно примирје, кое опфаќа … Продолжи со читање Блиску сме до договор за примирје со Израел, вели лидерот на Хамас