Бизнисменот Смилевски: Очекувам бран поевтинувања со намалената цена на струјата за прехранбената индустрија

Одлуката на Владата да им овозможи поевтина струја на компаниите од прехранбената индустрија (80 евра за мегават-час) … Продолжи со читање Бизнисменот Смилевски: Очекувам бран поевтинувања со намалената цена на струјата за прехранбената индустрија