Бизнис секторот бара одговор на четири прашања пред почетокот на расправата за нацрт даночната реформа

Во делот за даночните реформи, од Комората сметаат дека треба да има прецизни рокови и услови на … Продолжи со читање Бизнис секторот бара одговор на четири прашања пред почетокот на расправата за нацрт даночната реформа