Битолчани утре на протест ќе бараат правда за шестгодишната Јана

Протестот го организираат блиски на шестгодишната Јана која почина на 22 март на Детското одделение во битолската … Продолжи со читање Битолчани утре на протест ќе бараат правда за шестгодишната Јана