Битиќи: Законот за реорганизација на органите на државната управа е политичка игра на празни зборови

Комисијата за политички систем ја заврши расправата за Предлог-законот за реорганизација на органите на дрѓваната управа и … Продолжи со читање Битиќи: Законот за реорганизација на органите на државната управа е политичка игра на празни зборови