Битиќи: Топлинска енергија ќе има, набавен е и гас

„Балкан енерџи груп“ (БЕГ) – Производство вчера преку соопштение објави дека нема правна основа да располага со … Продолжи со читање Битиќи: Топлинска енергија ќе има, набавен е и гас