Битиќи: Од утре возачките, сообраќајните дозволи и патните листови ќе бидат без надоместок

„Моето лично мислење е дека е дискриминација за тие кои биле совесни да постапат согласно законските измени … Продолжи со читање Битиќи: Од утре возачките, сообраќајните дозволи и патните листови ќе бидат без надоместок