Битиќи: Ги следиме сите движења на пазарот, ако има потреба ќе реагираме и кај цените на овошјето и на зеленчукот

Ако основните суровини паѓаат, не може цените да останат исти. Како што презедовме мерки за основните прехранбени … Продолжи со читање Битиќи: Ги следиме сите движења на пазарот, ако има потреба ќе реагираме и кај цените на овошјето и на зеленчукот