Битиќи: Додека да ја доквалификуваме домашната, ќе мора да увеземе работна сила од странство – од каде и колку засега не е дефинирано

„Во овој момент разговараме со стопанските комори во кои гранки евентуално би увезле работна сила. Најзагрозени се … Продолжи со читање Битиќи: Додека да ја доквалификуваме домашната, ќе мора да увеземе работна сила од странство – од каде и колку засега не е дефинирано