Бирото за судски вештачења треба да одговори каде е застојот во судењето за несреќата кај „Ласкарци“, вели Џолев

Министерот за правда, Никол Тупанчески, пак, не сакаше да коментира за конкретен предмет, но како ресор кој … Продолжи со читање Бирото за судски вештачења треба да одговори каде е застојот во судењето за несреќата кај „Ласкарци“, вели Џолев