Безбедносната состојба во С Македонија е стабилна, без индиции за можни нарушувања, вели Ковачевски

Согласно информациите споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во земјата, како и информациите добиени од службите на нашите … Продолжи со читање Безбедносната состојба во С Македонија е стабилна, без индиции за можни нарушувања, вели Ковачевски