Без заеднички заклучоци заврши лидерската средба, за Ковачевски средбата сама по себе е позитивна

Сите политички партии ги кажале своите политички ставови, дел од нив и се познати на јавноста, но … Продолжи со читање Без заеднички заклучоци заврши лидерската средба, за Ковачевски средбата сама по себе е позитивна