Без постигнати договори за учебниците по историја заврши седницата на Комисијата за историски и образовни прашања

Од македонското министерство за надворешни работи преку соопштение информираат дека на оваа седница членовите на Комисијата за … Продолжи со читање Без постигнати договори за учебниците по историја заврши седницата на Комисијата за историски и образовни прашања