Без надзор и соодветни документи била изведена електричната инсталација во модуларната болница во Тетово, сведочи вештак

Овластениот вештак по еклектротехника Ирфан Шаќири на денешното рочиште сведочеше дека електричната инсталација во модуларната болница била … Продолжи со читање Без надзор и соодветни документи била изведена електричната инсталација во модуларната болница во Тетово, сведочи вештак