Беса отворена за опозициска соработка со Алтернатива

Во моментот кога ќе се разјасни политичката ситуација, кога Алтернатива де факто ќе биде дел од опозицијата, … Продолжи со читање Беса отворена за опозициска соработка со Алтернатива