Беса денеска ќе ја испрати поканата за средба до албанските партии за прашањето „20 отсто“ во Уставот

Освен партиите што официјално ќе добијат покана за присуство на средбата, од партијата велат дека на состанокот … Продолжи со читање Беса денеска ќе ја испрати поканата за средба до албанските партии за прашањето „20 отсто“ во Уставот