Бербок пред посетата на Скопје: Ако ги изневериме, ќе ги загубиме Македонките и Македонците за Европа

Од германското МНР, пред посетата, посочија дека главната цел на посетата на Бербок е откочување на процесот … Продолжи со читање Бербок пред посетата на Скопје: Ако ги изневериме, ќе ги загубиме Македонките и Македонците за Европа