Белгија го потврди првиот случај на јужноафриканскиот сој на коронавирусот во Европа

Некои светски лидери веднаш реагираа на веста за појавата на новиот сој и најавија нови мерки на … Продолжи со читање Белгија го потврди првиот случај на јужноафриканскиот сој на коронавирусот во Европа