Бектеши за струјата: Утре ќе испратиме барања до ЕК за помош за индустријата и кофинансирање за домаќинствата

Министерот Бектеши не сакаше да открие за колкава сума пари станува збор, но кажа дека повеќе детали … Продолжи со читање Бектеши за струјата: Утре ќе испратиме барања до ЕК за помош за индустријата и кофинансирање за домаќинствата