Бектеши: Укинувањето на субвенционираната струја сè поизвесно, голем број фирми не ги намалиле цените на основните прехранбени производи

Според Бектеши, Министерството за економија го прифатило извештајот на Пазарниот инспекторат и по завршувањето на анализата не … Продолжи со читање Бектеши: Укинувањето на субвенционираната струја сè поизвесно, голем број фирми не ги намалиле цените на основните прехранбени производи