Бектеши повторно тврди: Од 1 декември пониски цени на основните прехранбени производи, Пазарната инспекција ќе контролира

Дополнителни контроли се очекуваат од 1 декември, кога ќе започне да се применува мерката за субвенционирање на … Продолжи со читање Бектеши повторно тврди: Од 1 декември пониски цени на основните прехранбени производи, Пазарната инспекција ќе контролира