Бектеши: Пазарниот инспекторат од утре во засилени контроли низ маркетите, ќе утврдува дали се намалуваат цените на основните производи

„Пазарниот инспекторат знае колкава би требало да биде финалната цена која е изложена на рафтовите во маркетите. … Продолжи со читање Бектеши: Пазарниот инспекторат од утре во засилени контроли низ маркетите, ќе утврдува дали се намалуваат цените на основните производи