Бектеши: Од среда повеќе од 50 прехранбени производи ќе се продаваат со ознака „гарантирана цена“

Министерот за економија најави и измени во делот на акциите кои можат да ги прават маркетите. Тој … Продолжи со читање Бектеши: Од среда повеќе од 50 прехранбени производи ќе се продаваат со ознака „гарантирана цена“