Бектеши на наредна владина седница ќе ги презентира сите судски одлуки за рудникот во Иловица, вели Ковачевски

Премиерот Димитар Ковачевски не одговори директно дали се чувствува изигран од министерот за економија Крешник Бектеши откако … Продолжи со читање Бектеши на наредна владина седница ќе ги презентира сите судски одлуки за рудникот во Иловица, вели Ковачевски