Бектеши: Ќе се жалиме на одлуката на Управниот суд за Иловица

Управниот суд во март донел одлука за враќање на предметот на повторно одлучување, по жалба на компанијата … Продолжи со читање Бектеши: Ќе се жалиме на одлуката на Управниот суд за Иловица