Бектеши: Ќе бараме отштета ако Бугарија ни наметне такса за пренос на рускиот природен гас

Ако мислат на ваков начин да направат уцени, тоа нема да им помине. Ние ќе продолжиме да … Продолжи со читање Бектеши: Ќе бараме отштета ако Бугарија ни наметне такса за пренос на рускиот природен гас