Бектеши-Ибрахимај: Северна Македонија од утре ќе извезува сончогледово масло во Албанија 

„Република Северна Македонија утре ќе донесе важна одлука со која ќе се отвори извозот на сончогледово масло … Продолжи со читање Бектеши-Ибрахимај: Северна Македонија од утре ќе извезува сончогледово масло во Албанија