Бектеши: Државните институции во октомври заштедиле повеќе струја од септември: Најмногу внимавале вработените во МОН

Сите институции во октомври имаат најмалку за 15 отсто намалена потрошувачка на електрична енергија што, е во … Продолжи со читање Бектеши: Државните институции во октомври заштедиле повеќе струја од септември: Најмногу внимавале вработените во МОН