Бектеши: Ако Бугарија прифати фиксна цена од 200 евра за мегаватчас, ќе има договор – ако не, продолжуваме сами

„Јас нема да прифатам да плаќаме базна енергија за наредните седум месеци по цена која е моментално … Продолжи со читање Бектеши: Ако Бугарија прифати фиксна цена од 200 евра за мегаватчас, ќе има договор – ако не, продолжуваме сами