Беким Незири е во полициска станица – со него се врши службен разговор по налог на ОЈО Скопје

Инаку, шефот на партискиот огранок на ДУИ во Чаир, според неофицијалните пишувања на медиумите кои се повикуваат … Продолжи со читање Беким Незири е во полициска станица – со него се врши службен разговор по налог на ОЈО Скопје