БЕГ: Немаме ниту правен основ да располагаме со топланите, ниту обврска да продолжиме со вршење на дејноста во новата грејна сезона

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи викендот изјави дека се додека не се избере економски оператор, БЕГ … Продолжи со читање БЕГ: Немаме ниту правен основ да располагаме со топланите, ниту обврска да продолжиме со вршење на дејноста во новата грејна сезона