Балтичките земји ќе го бојкотираат состанокот на ОБСЕ во Скопје: Не можеме да седнеме на иста маса со агресорот, местото на Лавров е во специјален трибунал

Во заедничката изјава на министрите за надворешни работи на трите балтички земји, од Естонија, Маргус Цахкна; од … Продолжи со читање Балтичките земји ќе го бојкотираат состанокот на ОБСЕ во Скопје: Не можеме да седнеме на иста маса со агресорот, местото на Лавров е во специјален трибунал