Бајден: Референдумот е срамен, САД никогаш нема да ја признаат анексијата на делови од Украина

Американскиот претседател вели дека резултатите од референдумот се произведени во Москва Американскиот претседател Џо Бајден го крена … Продолжи со читање Бајден: Референдумот е срамен, САД никогаш нема да ја признаат анексијата на делови од Украина