Бајден по состанокот со Путин: Американско – руските односи мора да бидат стабилни и предвидливи

Американскиот претседател го опиша тонот на самитот како позитивен, ама додаде дека го предупредил рускиот претседател за … Продолжи со читање Бајден по состанокот со Путин: Американско – руските односи мора да бидат стабилни и предвидливи