Бајден: Ослободувањето на заложниците е само почеток, постои шанса за продолжување на примирјето во Газа

„Очекуваме утре да бидат ослободени уште заложници. И повеќе ден потоа, и повеќе ден потоа. Во текот … Продолжи со читање Бајден: Ослободувањето на заложниците е само почеток, постои шанса за продолжување на примирјето во Газа