Бајден: Малку е веројатно дека проектилот што ја погоди Полска е истрелан од Русија

Американскиот претседател вети поддршка за Полска да ја спроведе истрага за, како што рече, ракетата од руско … Продолжи со читање Бајден: Малку е веројатно дека проектилот што ја погоди Полска е истрелан од Русија