Бајден и Трамп постигнаа победи на „супервторник“, сè поизвесна е реприза на изборите од 2020 година

Според американските медиуми, гласовите од „супервторник“ ќе им овозможат на Бајден и Трамп брзо да го освојат … Продолжи со читање Бајден и Трамп постигнаа победи на „супервторник“, сè поизвесна е реприза на изборите од 2020 година