Бајден го претстави новиот предлог на Израел за прекин на огнот во Газа и го повика Хамас да го прифати

Новиот предлог, како што наведе Бајден, предвидува три фази, а неговата крајна цел не е само прекин … Продолжи со читање Бајден го претстави новиот предлог на Израел за прекин на огнот во Газа и го повика Хамас да го прифати