Бајден го предупреди Нетанјаху: Израел не треба да го нападне Рафах без сериозен план за безбедностa на еден милион луѓе

Во повикот кој траел околу 45 минути, Бајден му рекол на израелскиот премиер дека Израел не треба … Продолжи со читање Бајден го предупреди Нетанјаху: Израел не треба да го нападне Рафах без сериозен план за безбедностa на еден милион луѓе