Бајден: Две држави за два народа, тоа е потребно сега повеќе од кога било

Палестинската исламистичка организација Хамас вчера, на првиот ден од прекинот на огнот, ослободи 24 заложници од кои … Продолжи со читање Бајден: Две држави за два народа, тоа е потребно сега повеќе од кога било