Автобусот на „Беса транс“ само оваа година 113 пати возел патници во странство со извод од лиценца од друго возило

Бочварски рече дека „Беса транс“ поседувала и лиценца за превоз на патици во внатрешниот сообраќај, но таа … Продолжи со читање Автобусот на „Беса транс“ само оваа година 113 пати возел патници во странство со извод од лиценца од друго возило