Австрија на 5 март ќе прогласи Ден на слобода од ковид

Во сила ќе остане само мерката за носење маски на одредени места, јавуваат австриските медиуми Со оглед … Продолжи со читање Австрија на 5 март ќе прогласи Ден на слобода од ковид