Австрија бара соработка со нашето МВР за терористичкиот напад во Виена

Откако беше објавено дека убиениот напаѓач во терористичкиот напад има потекло од Северна Македонија, нашето Министерството за … Продолжи со читање Австрија бара соработка со нашето МВР за терористичкиот напад во Виена