(АУДИО) Нова снимка со Заев од ручекот со „тајниот“ соговорник во 2016 година

На Јутјуб канал со име „partizani partisan“ се појавија две нови аудиоснимки во кои се слуша гласот … Продолжи со читање (АУДИО) Нова снимка со Заев од ручекот со „тајниот“ соговорник во 2016 година